Onderhoud

Het onderhoud van uw website.

Uw website draait en is "in de lucht". Toch zal er nog af en toe enig onderhoud nodig zijn.
Dit kan het vernieuwen van fotootjes of tekst zijn, het uitbreiden of verwijderen van een aantal pagina's.
Uiteraard kunnen wij dit voor u doen op basis van ons uurtarief, zijnde € 50,-.

Wanneer u een aantal keren per jaar wijzigingen, zoals artikelen of foto's, aan uw website wilt doorvoeren, kan het interessant en voordeliger zijn om een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Een onderhoudsabonnement houdt in, dat u aan het begin van het jaar een aantal onderhoudsuren inkoopt tegen een gereduceerd tarief.

Mogelijkheden:

* Eenmalig Startabonnement: € 85,- per jaar
goed voor twee uur extra onderhoud met 15 % korting. Geschikt voor een kleine website die nauwelijks onderhoud behoeft. (alleen geschikt voor updates van teksten).

* Light abonnement: € 170,00 per jaar,
U krijgt dan 4 uur service met 15 % korting. Geschikt voor een kleine website met 4 updates per jaar. Bijvoorbeeld om van een beperkt aantal seizoensfoto's te wisselen. Eventuele extra uren worden met een korting van 10% op het uurloon doorberekend.

* Medium abonnement: €240,00 per jaar,
U krijgt dan 6 uur onderhoud per jaar (20%korting). Onderhoud dat binnen die 6 uur kan plaats vinden, is bijvoorbeeld het vaker toevoegen of aanpassen van foto's en teksten. Of het wisselen van kleuren dan wel het aanvullen van de website met 2 extra pagina's. Eventuele extra uren worden met een korting van 15% op het uurloon doorberekend.

* Large abonnement: € 450,00 per jaar.
Dit laatste abonnement is gebaseerd op 12 uur onderhoud per jaar met 25 % korting. Onderhoud dat bijvoorbeeld binnen die 12 uur kan plaats vinden, is het toevoegen van extra pagina's, optimaliseren van de vindbaarheid ( minimaal ± 6 uur per jaar), het toevoegen of aanpassen van foto's en teksten. Eventuele extra uren worden met een korting van 15% op het uurloon doorberekend.

Niet gebruikte uren kunnen éénmalig doorgeschoven worden naar een volgend kalenderjaar. Er vindt geen restitutie plaats.

Het regelmatig opnieuw aanmelden bij de zoekmachines vormt een belangrijk onderdeel van onderhoud. Het zal misschien uw bedoeling zijn nieuwe klanten te werven via uw presentatie op het internet. In dit geval is het van belang, dat uw site via links op de juiste manier gepromoot wordt. Lees hier meer over Linkexchange en SEO.

Bovenstaande prijzen gelden alleen voor websites die door X-lent for you zijn gebouwd of gerestyled.

Hier vindt U het formulier om een abonnement af te sluiten. [57 KB]

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 19% btw