Pakket Zilver

Pakket Zilver

•    Nieuws feeds
•    Nieuwsbrieven
•    Blog
•    Eigen video’s

Het verschil met de vorige 2 pakketten is heel simpel, ieder pakket biedt weer meer mogelijkheden.
Zo biedt pakket zilver een speciaal nieuwsfeed, zo houdt u niet alleen uw website up to date en wordt uw site SEO vriendelijker, maar houdt u ook uw bezoekers op de hoogte. Dus dit betekent automatisch dat u hoger in Google komt te staan. Wilt u de bezoekers op de hoogte houden via een wekelijkse nieuwsbrief? Of heeft u ideeën die u wilt delen via een blog? Dit is allemaal mogelijk met het pakket zilver. Heeft u eigen video’s die u wilt laten zien via uw eigen website, dan kiest u voor het gemak pakket zilver.

En omdat niet iedereen dit CMS-systeem meteen begrijpt bieden wij nu 1 gratis CMS-training aan t.w.v. €79,-. Tijdens deze training leren wij u hoe u bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten, links kan toevoegen of hoe u menu’s aan moet passen en nog veel meer. Ervaar dat onderhoud aan uw eigen website een fluitje van een cent is.

Voor pakket zilver betaalt u maar €899,-(incl. BTW). Plus een jaarlijks bedrag van ca. €120,- voor de hosting van uw website.

Goud biedt u nog veel meer!

Liever per maand betalen?
Is dit bedrag voor u te veel om in 1 keer te betalen? Wij bieden ook speciale pakketen voor een maandbedrag. Benieuwd naar de maandbedragen?