Pakket Laag budget of startend ondernemer

Pakket Laag budget of startend ondernemer

Kies uit de vele voorbeelden en lever uw eigen teksten en afbeeldingen aan.
•    Eigen tekst en afbeeldingen plaatsen
•    Onbeperkt pagina’s aanmaken
•    Eenvoudig beheerbaar

Pakket Laag budget is speciaal ontwikkelt voor de startende ondernemer. Dus bent u van plan om binnenkort voor u zelf te beginnen? Dan helpen wij u graag op de goeie weg. Zoals bij alle andere pakketten heeft u de beschikking om te zoeken uit vele voorbeelden. Met dit pakket levert u zelf uw eigen teksten en afbeelding aan, hierna is het wijzigen natuurlijk allemaal mogelijk. Zo kunt u onbeperkt pagina’s aanmaken en is het CMS-systeem (Joomla) eenvoudig voor gebruik en u kunt uw website overal aanpassen als u beschikt over een internetverbinding. Als de site eenmaal is opgeleverd kunt u zelf de website onderhouden.

En omdat niet iedereen dit CMS-systeem meteen begrijpt bieden wij nu 1 gratis CMS-training aan t.w.v. €79,-. Tijdens deze training leren wij u hoe u bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten, links kan toevoegen of hoe u menu’s aan moet passen en nog veel meer. Ervaar dat onderhoud aan uw eigen website een fluitje van een cent is.

Voor pakket laag budget of startend ondernemer betaalt u maar €399,-(incl. BTW). Plus een jaarlijks bedrag van ca. €50,- voor de hosting van uw website. Verhuizen domeinnaam

Is dit niet genoeg, bekijk dan hier pakket Brons.

Liever per maand betalen?
Is dit bedrag voor u te veel om in 1 keer te betalen? Wij bieden ook speciale pakketen voor een maandbedrag. Benieuwd naar de maandbedragen?