Pakket Goud

Pakket Goud

•    Login
•    Meerdere talen
•    Nieuw verfrissend logo
•    Eventueel foto’s laten maken door onze professionele fotograaf.

Als laatste hebben wij pakket goud, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen dit voor u mogelijk maken. Zelf te weinig ideeën, wij geven graag advies. Heeft u de behoefte aan een speciaal klanten login of een login voor uw eigen personeel? U kunt bepalen wie wat ziet. Heeft u veel bezoekers uit verschillende delen van de wereld, dan kunt u zoveel talen als u wilt toevoegen. Bij pakket goud bieden wij ons eigen professioneel fotograaf aan, om zo de mooiste plaatjes te schieten van bijvoorbeeld uw bedrijfspand, of uw producten, u bedenkt het en onze fotograaf schiet het.
Wilt u een nieuw verfrissend logo, of dat uw huidige logo een restyle ondergaat? Dan is pakket goud  het beste voor u en uw bedrijf. Kortom met dit pakket kunnen wij alles voor u en uw bedrijf betekenen.

Omdat niet iedereen dit CMS-systeem meteen begrijpt bieden wij nu 1 gratis CMS-training aan t.w.v. €79,-. Tijdens deze training leren wij u hoe u bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten, links kan toevoegen of hoe u menu’s aan moet passen en nog veel meer. Ervaar dat onderhoud aan uw eigen website een fluitje van een cent is.
 
Voor pakket goud betaalt u tijdelijk maar € 1200,-  i.p.v.  € 2095,-(incl. BTW). Plus een jaarlijks bedrag van ca. €120,- voor de hosting van uw website.

Liever per maand betalen?
Is dit bedrag voor u te veel om in 1 keer te betalen? Wij bieden ook speciale pakketen voor een maandbedrag. Benieuwd naar de maandbedragen?