Pakket Brons

Pakket Brons

•    Sitemap
•    Zoekfuncties
•    Foto galerij
•    E-mail adressen

Pakket brons is een uitgebreider pakket voor u als startende ondernemen, Speciaal aan dit pakket is wanneer u uw eigen website al heb, wij dit voor u in een nieuw jasje kunnen steken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit een van onze voorbeelden. Als extra kan de site beschikken over een sitemap, een zoekfunctie zodat uw klant makkelijk en snel terecht kan waar hij/zij moet zijn, of een foto galerij voor als u afbeeldingen wil laten zien aan uw klant. U bent en blijft de baas over uw eigen website. De website wordt volledig aangepast aan uw eigen huisstijl, teksten en afbeeldingen.  Kiest u voor dit pakket krijgt u nu tijdelijk 15 gratis e-mailboxen.

Omdat niet iedereen dit CMS-systeem meteen begrijpt bieden wij nu 1 gratis CMS-training aan t.w.v. €79,-. Tijdens deze training leren wij u hoe u bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten, links kan toevoegen of hoe u menu’s aan moet passen en nog veel meer. Ervaar dat onderhoud aan uw eigen website een fluitje van een cent is.

Voor pakket brons betaalt u maar €599,-(incl. BTW). Plus een jaarlijks bedrag van ca. €120,- voor de hosting van uw website.

Benieuwd wat pakket zilver inhoudt?

Liever per maand betalen?
Is dit bedrag voor u te veel om in 1 keer te betalen? Wij bieden ook speciale pakketen voor een maandbedrag. Benieuwd naar de maandbedragen?