•  DSC9806
  •  DSC8003
  • DSC 1765
  •  AWA9853

Sportfotografie

Sport is passie, emotie, pijn, vreugde, kortom alles wat een mens moet doormaken om een enorme prestatie te leveren. De zweetdruppels spatten van het beeld af, de frustratie op gezichten is duidelijk te onderscheiden, en de vreugde bij succes springt over op de toeschouwer.

Sportfoto's zijn een en al beweging en snelheid, maar ook de rust van de concentratie van deelnemers. En of het nu gaat om een buitensport zoals voetbal en tennis, of het gaat om een binnensport als zaalvoetbal, de sportfotograaf kent alle spelregels en weet de momenten van actie goed in te schatten, zodat hij zich in de beste positie bevindt om zijn opnames te schieten. Het beste moment afwachten om die ene foto te maken waar de hele wereld op zit te wachten.

De foto's zijn te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals voor kranten, magazines en andere (club)bladen, maar ook voor prive gebruik of als kado voor sponsoren etc.

Voor prive gebruik (of als kado) zijn de foto's gewoon via de website te bestellen. Dit geldt ook voor gebruik op websites van verenigingen en niet commerciële websites. Ook kan elke foto op canvas geprint worden, van 30cm tot meerdere meters breed.

Voor gebruik van foto's in commerciële media, zoals websites, bladen etc. dient altijd eerst contact opgenomen te worden.

Afhankelijk van de media en het gebruik kunnen we dan tot een prijsafspraak komen.

Sportfotografie vormt een van de specialiteiten van X-lent for you.

Neemt u, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie op 06 -10692880!

Tags: sportfotografie, friesland, leeuwarden, franeker