Huwelijk

BRUILOFT & TROUWEN

 

Jullie zoeken een goede en professionele fotograaf die feilloos de mooiste momenten van jullie bruiloft vastlegt in een schitterende trouwreportage. Een gespecialiseerde trouwfotograaf die alle emotie en kleur en sfeer vangt in een huwelijksreportage die nog lang de herinnering levend zal houden!

Dan zijn jullie bij X-lent for you aan het juist adres. Sfeervolle fotografie, professionele dienstverlening, een wijd scala aan mogelijkheden en een enorme persoonlijke inzet — gecombineerd met voordelig geprijsde trouwpakketten — maken van X-lent for you de juiste fotograaf voor jullie trouwerij!

Kijk snel verder:

 • Kennismaking met jullie trouwfotograaf. Ik maak met ieder stel een afspraak om alle wensen en verlangens door te spreken!

  • Foto's op DVD. Je ontvangt de foto's uiteraard op DVD. Nabestellingen kun je bij mij bestellen — maar ook elders.
  • Trouwalbum of fotoboek. Uiteraard maak ik graag een trouwalbum voor jullie, maar dit kunnen jullie ook zelf doen. Ook maak ik ouderboekjes en mooie web-galleries. (Meer over trouwalbums).
  • Verlovingsshoot. Graag maak ik voor de bruiloft een leuke fotoserie van jullie twee. Foto's kunnen jullie weer gebruiken op jullie trouwkaart en website — en deze foto's zijn leuk voor later! (voorbeeld)
  • X-lent for you werkt in heel Nederland.
  • Tarieven: Mijn kosten zijn € 80 per uur, met een minimum van 5 uur. Alle foto's worden zorvuldig nabewerkt en hier worden geen extra kosten voor berekend.

Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie op 06 - 10692880