• DSC 1429
  • DSC 4300
  •  DSC5363
  •  AWA3662

Fotografie

Fotografie is er in veel soorten en iedere fotograaf heeft weer zijn eigen visie op de eisen en het maken van een foto..

X-lent for you heeft niet alleen ruime ervaring met het vastleggen van evenementen en momenten, maar kan ook foto's en afdrukken voor product en groeps fotografie leveren. Denk aan foto's voor folders, websites, foto's voor aan de muur in uw kantoor of huiskamer.

Voor het maken van foto's kunnen we u op meerdere manieren van dienst zijn. Eén manier is werken in opdracht. Hierbij worden er een aantal foto's gemaakt, wat van te voren doorgesproken wordt. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen. De foto's kunnen worden aangeleverd als digitaal bestand of als afdruk in het gewenste formaat.

Wanneer u een evenement vastgelegd wilt hebben, kan er gedurende het gehele evenement een fotoshoot gemaakt worden, waarna de foto's op CD, E-mail of FTP aangeleverd kunnen worden. Afhankelijk van gebruik kunnen de foto's op diverse groottes aangeleverd worden.

Het gebruik van deze foto's kan, afhankelijk van de gemaakte afspraak, rechtenvrij, wel of niet exclusief voor eigen gebruik zijn.
Vraag naar de mogelijkheden en we maken u graag een passende offerte.

Voor gebruik van foto's in commerciële media, zoals websites, bladen etc. dient altijd eerst contact opgenomen te worden.
Afhankelijk van de media en het gebruik kunnen we dan tot een prijsafspraak komen.

Neemt u, geheel vrijblijvend, contact met ons op voor meer informatie op 06 - 10692880!